Total Recall (2012)

Total Recall (2012)Regia: Len Wiseman
Categoria: Acţiune / Aventură / SF
Actori: Colin Farrell, Bokeem Woodbine, Bryan Cranston
Durata: -
Premiera în Romania: 10.08.2012
Lucrător Douglas Quaid (Farrell), găseşte ideea de vise la amintiri reale poate fi atât de fascinant şi doriţi să vă trateze cu ideea de ieşire timp Rekall compania de la viaţa lui frustrat – se aşteaptă la casa frumoasa lui soţie (Kate Beckinsale), pe ea . Amintiri de o viata ca un super-spion este exact ceea ce are nevoie acum. Dar, sa sperat pentru Quaid vacanţă merge bine şi devine vânat. Pe termen de la poliţie, pe care cancelarul şi lider al lumii libere Cohaagen (Bryan Cranston) controlează, el isi uneste fortele cu un rebel (Jessica Biel), în scopul de a găsi capul de Underground Resistance (Bill Nighy) şi Cohaagen pentru a opri.Linia dintre fantezie şi realitate devine înceţoşată şi soarta lumii lui atârnă în balanţă atunci când descoperă adevărata identitate, dragostea lui adevărată şi destinul său adevărat.

 • Trailer Total Recall (2012)

 • Filmul Total Recall (2012) a fost publicat online de Nikolas pe 28 martie 2012

  Pentru a viziona acest film este necesar sa instalati programul nostru, care va permite sa urmariti orice film, subtitrat in format HD.

  De văzut :


  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

  Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>