Upside Down (2012)

Upside Down (2012)Regia: Juan Solanas
Categoria: Dragoste / Dramă / Fantezie
Actori: Jim Sturgess, Kirsten Dunst, Timothy Spall
Durata: 100 minute
Premiera în Romania: 01.05.2012
Imaginați-vă, dacă te uiți în cer și veți vedea acolo toate orașele, pădurile, oceanele și cu gravitatea lor foarte proprii. Veți vedea un alt univers, foarte aproape de a noastră, dar complet la îndemâna. Două universuri sunt împreună dreptate, unul în jos, unul sus.
Adam (Jim Sturgess) este un om obișnuit într-un univers tanar foarte neobișnuită. El trăiește cu modestie propria viață, dar el se gândește tot timpul doar un singur lucru, mai mult de o fata: Eden (Kirsten Dunst), care odată a întâlnit când era un băiețel.Ea locuiește într-un alt univers, care este direct deasupra ta. Dar nu este disponibil. Într-o zi ca el a prins o bucatica de Eden adult, el decide să lupte pentru dragostea lui …, chiar dacă el are să taie scurt, legile fizicii.

 • Trailer Upside Down (2012)

 • Filmul Upside Down (2012) a fost publicat online de Nikolas pe 21 martie 2013

  Pentru a viziona acest film este necesar sa instalati programul nostru, care va permite sa urmariti orice film, subtitrat in format HD.

  De văzut :


  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

  Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>