Pacific Rim (2013)

Pacific Rim (2013)Regia: Guillermo del Toro
Categoria: Acţiune / Aventură / SF
Actori: Charlie Hunnam, Idris Elba, Charlie Day
Durata: 94 minute
Premiera în Romania: 12.07.2013
Kaiju, creaturi extraterestre monstruoase care se ridică din mare și să meargă la război împotriva umanității. Acest război va costa nenumărate vieți și necesită ani de la utilizarea tuturor resurselor disponibile stehenen pe pământ. Pentru a combate Kaiju, o armă specială este pregătită: robotul gigant numit Jaeger, care sunt controlate de către doi piloți, al caror creier sunt legate de un pod neuronale. Cu toate acestea, chiar și armele cele mai sofisticate la toate-puternic străini par să nu reușească.În nedumerirea lor, forțele armate ale rândul său, pământ de spalat-up ex-pilot Raleigh Becket (Charlie Hunnam) și novice sa neexperimentat Mako Mori (Rinko Kikuchi), ceea ce ar trebui să conducă un aparent prost echipate, model mai vechi de Jaeger împotriva Kaiju pentru a lupta . Cei doi sunt ultima speranță a omenirii împotriva puterii copleșitoare de dușmani apocaliptice.

 • Trailer Pacific Rim (2013)

 • Filmul Pacific Rim (2013) a fost publicat online de Nikolas pe 30 aprilie 2013

  Pentru a viziona acest film este necesar sa instalati programul nostru, care va permite sa urmariti orice film, subtitrat in format HD.

  De văzut :


  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

  Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>