Epic (2013)

Epic (2013)Regia: Chris Wedge
Producator: Twentieth Century Fox Animation
Categoria: Desene Animate
Voce: Amanda Seyfried, Beyoncé Knowles, Josh Hutcherson
Durata: 102 minute
Premiera în Romania: 07.06.2013
Adânc în pădure, în inima pustie, din cele mai vechi timpuri, o furie de război între forțele binelui și forțele întunecate ale răului, evacuate de la melci, păsări și insecte, oameni mici de pădure și războinici brutale. Oamenii obține nimic de la aceste bătălii. Dar adolescentă fata Mary Katherine (voce germană: Josefine Preuss) este transportat de o vraja în mijlocul acestui regat ascuns. Maria este fiica unui om de știință nebun, care nu este experimente bizare potrivnic și de cercetare. Tatăl meu a avut întotdeauna o bănuială că oamenii care locuiesc în lume nu este singur. Prinși în lumea de locuitori ai pădurilor, Mary Katherine este prins la mijloc și trebuie să-și unească forțele cu un buchet multicolor plin de creaturi bizare și fantastic pentru a salva acest tărâm ascuns – pentru aceasta soarta lumii noastre depinde.

 • Trailer Epic (2013)

 • Filmul Epic (2013) a fost publicat online de Nikolas pe 18 mai 2013

  Pentru a viziona acest film este necesar sa instalati programul nostru, care va permite sa urmariti orice film, subtitrat in format HD.

  De văzut :


  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

  Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>