Gravity (2013)

Gravity (2013)Regia: Alfonso Cuarón
Categoria: SF / Thriller
Actori: Sandra Bullock, George Clooney, Basher Savage
Durata: 114 minute
Premiera în Romania: 04.10.2013
Genial bio-medicale examinator Dr. Ryan piatra (Sandra Bullock), merge la prima ei misiune în spațiu legata de casa. La partea ei de astronaut Matt Kowalsky (George Clooney), un veteran în ultima sa misiune înainte de pensionare. Dar o excursie de rutină în afara capsulei se termină în dezastru. Naveta ta este distrus, iar două sunt dintr-o dată singur în spațiul închis, negru. În jurul lor este tăcere. Ei au pierdut orice contact cu solul și nu există nici o speranță de salvare. Numai printr-o legătură între ele, cele două sunt conectate între ele și nu pierde reciproc prea. Anxietatea devine panică și fiecare respirație este mănâncă un pic mai mult pe câteva de oxigen au plecat. Și singura modalitate de a întoarce vreodată acasă din nou, pare să pătrundă mai adânc în spațiul vast întuneric.

 • Trailer Gravity (2013)

 • Filmul Gravity (2013) a fost publicat online de Nikolas pe 13 mai 2013

  Pentru a viziona acest film este necesar sa instalati programul nostru, care va permite sa urmariti orice film, subtitrat in format HD.

  De văzut :


  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

  Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>