Filme Dragoste 2004

A Good Woman (2004)

A Good Woman (2004)Regia: Mike Barker
Categoria: Comedie / Dragoste / Dramă
Actori: Helen Hunt, Scarlett Johansson, Tom Wilkinson
Durata: 93 minute
Premiera în Romania: 13.05.2005
Bazat pe piesa lui Oscar Wilde “Lady Windermere Fan” este în curs de dezvoltare, în anul 1930 un dans turbulentă în orașul de coastă Amalfi. Doamna Erlynne (Helen Hunt), apare în oraș mic, după ce a căzut în New York societatea nu mai poate fi văzut. Amalfi ea intalneste Robert Windermere (Mark Umbers) și soția lui Meg (Scarlett Johansson). Femeie Windermere fără știrea dezvoltă între doamna Erlynne și Windermere relație nedeterminată, Robert. Periodic bani merge în considerare femeile nou veniți. În timp ce Meg în cele din urmă a observat că există vreo legătură între soțul ei și doamna Erlynne, o face sa Lordului Darlington (Stephen Campbell Moore), un om bine-cunoscut despre oras, curte. Acest lucru oferă complicații crescut, care surprind într-un ritm accelerat, Amalfi Companiei.

Etichete: , , , , , ,

Eternal Sunshine of the Spotless Mind (2004)

Eternal Sunshine of the Spotless Mind (2004)Regia: Michel Gondry
Categoria: Dragoste / Dramă / SF
Actori: Jim Carrey, Kate Winslet, Tom Wilkinson
Durata: 108 minute
Premiera în Romania: 19.03.2004
Joel Barish (Jim Carrey) și Clementine Kruczynski (Kate Winslet) sunt o pereche foarte contrastant. El este reținut și a dispus, acesta este complet opusă. Dar, în ciuda (sau poate din cauza) acest lucru legătura de peste doi ani, cu maximele si minimele minore minunate. Dar apoi, o zi, pentru a separa Clementine brusc după un argument de Joel. El a făcut față cu separarea și, prin urmare, decide ADO, vizita Clementine la locul de muncă pentru a le cere o ultima sansa pentru un viitor comun. Dar Clementine se comportă foarte ciudat la vizita lui Joel. În primul rând, ea se comportă ca și cum ea ar fi-l cunosc deloc și el încă mai are sa ma uit ca număr de ani mai tânără Patrick (Elijah Wood), schimbul de saruturi sincere.

Etichete: , , , , , ,

50 First Dates (2004)

50 First Dates (2004)Regia: Peter Segal
Categoria: Comedie / Dragoste
Actori: Adam Sandler, Drew Barrymore, Rob Schneider
Durata: 99 minute
Premiera în Romania: 04.06.2004
Henry Roth (Adam Sandler) este viaţa merge bine: El este un medic veterinar în Hawaii şi rupe pe zeci de femei. O legătură puternică el nu crede, dar apoi el întâlneşte fermecător Lucy Whitmore (Drew Barrymore) şi el este sigur: Ea este femeia vietii lui, o, dreapta. Cu ea vrea să crească vechi. Şi Lucy are ceva de lăsat pentru Henry -, dar ea a uitat-l a doua zi, din cauza pierderii lor, memoria pe termen scurt din nou. În fiecare dimineaţă se trezeşte în convingerea că aceasta este o zi înainte de accidentul ei.

Etichete: , , , , , ,

Spanglish (2004)

Spanglish (2004)Regia: James L. Brooks
Categoria: Comedie / Dragoste / Dramă
Actori: Adam Sandler, Téa Leoni, Paz Vega
Durata: 131 minute
Premiera în Romania: 17.12.2004
Flor frumoasa (Paz Vega), emigrat în America, de la Mexic. În bagajele lor de a dvs. doisprezece ani fiica Cristina vechi (Shelbie Bruce), şi speranţa construit doar în Los Angeles, ocupat o viaţă mai bună. Curând intră pui de somn de la Ioan şi Deborah Clasky (Adam Sandler şi Tea Leoni), un loc de muncă ca o menajera. Dar nu totul merge prima dată în aşa fel încât în jurul valorii de Flor-a imaginat.

Etichete: , , , , , , ,

A Home at the End of the World (2004)

A Home at the End of the World (2004)Regia: Michael Mayer
Categoria: Dragoste / Dramă
Actori: Colin Farrell, Dallas Roberts, Robin Wright
Durata: 97 minute
Premiera în Romania: 14.10.2004
Bazat pe romanul lui Michael Cunningham, filmul spune despre experienţele din mai multe straturi de timp, de băiat orfan Bobby (Andrew Chalmers), care în anii 1960, fratele său, Carlton (Ryan Donowho), a pierdut într-un accident. În timpul liceului invata Bobby (Erik Smith), Jonathan (Allan Harris), care-i dă familia sa în curând de securitate pe care el nu ar putea găsi un orfan. După ce mama lui Jonathan (Sissy Spacek) martorul uverturi nevinovaţi dintre cei doi băieţi, a fost plecarea lui acasă Jonathan şi Bobby a rămas fără prietenul său. Câţiva ani mai târziu pentru a satisface Jonathan (Dallas Roberts) şi (Colin Farrell), Bobby înapoi în New York.

Etichete: , , , , ,

Meet the Fockers (2004)

Meet the Fockers (2004)Regia: Jay Roach
Categoria: Comedie / Dragoste
Actori: Ben Stiller, Robert De Niro, Blythe Danner
Durata: 115 minute
Premiera în Romania: 22.12.2004
Barbat Greg Focker asistentă medicală (Ben Stiller) are week-end cu părinţii de viitoarea lui soţie, Pam Byrnes (Teri Polo), doar recuperat, deoarece se aşteaptă să aibă următorul test pentru această nouă familie împreună. Jack se face împreună cu soţia sa Dina (Blythe Danner), Greg, Pam, şi de nepotul său, Jack (Spencer şi Bradley Pickren), pentru a vizita Florida pentru a Bernie (Dustin Hoffman) si Roz Focker (Barbra Streisand). Care ar putea fi că, pentru oamenii să cheme pe fiul lor Gaylord Focker M. asta? Cele două sunt exact opusul a Byrnes “.

Etichete: , , , , , ,

The Merchant of Venice (2004)

The Merchant of Venice (2004)Regia: Michael Radford
Categoria: Dragoste / Dramă
Actori: Al Pacino, Joseph Fiennes, Lynn Collins
Durata: 138 minute
Premiera în Romania: 03.12.2004
Veneţia în al 16-lea Secolul: Bassanio (Joseph Fiennes), un aristocrat tanar, impulsiv şi romantic, a acumulat datorii prin intermediul său stil de viaţă mult mai generos. El încă mai pot cuceri potrivit Portia frumos şi bogat (Lynn Collins), în care a căzut peste cap de tocuri, el cere lui Antonio prieten bun (Jeremy Irons), pentru sprijin financiar.Orson Welles planificat o dată o adaptare a substanţei, dar acestea ar putea scădea din nou, pentru că provocarea punerea în aplicare a fost prea mare.Producătorul Barry Navidi şi Cary Brokaw s-au temut, dar nu se tem, şi a adus cu Michael Radford un director excelent la bord.

Etichete: , , , , , , ,